Monday, July 9, 2012

CETUSAN RASA : MY BIRTHDAY GIVEAWAY 2012


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua...

Mood rajin nak join GA lagi...walaupon agak terlambat dan ketinggalan tapi nak mencuba nasib juga untuk kali ni...ni merupakan GA yang ketiga QH join...ni semua semangat dari kemenangan yang LEPAS tu...hehehe...

Kali ni GA dari Kak Nur Nba@Cetusan Rasa pula...GA ni akan berakhir besok 10 Julai ni pada jam 11.59 malam...masih sempat lagi kan...hihihi... 



Caranya mudah saje untuk sertai GA ni...hanya perlu meletakkan banner di atas dan meneka jumlah harga barangan di dalam bakul di atas tu...

Rasanya harga barangan tersebut RM18.00 kot...betul tak Kak Nur...hehehe

Di bawa tu adalah hadiah bagi GA ni...harap kali ni pon bertuah jugak...sekian...



14 comments :

sabar dubai said...

qh.......kite pon rase rm 18.00 hehehe....smg berjaye yerr

Nur-nba said...

Salam. QH, terima kasih atas penyertaan ini.. Kak Nur dah terima.

Semoga QH berjaya meneka.. Nanti Kak Nur update entri ni.. Good luck!!

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Hahaha love tak reti langsung nak teka harga semua coz kalau gi shopping memang tak ingat harga.

All the best dear. Wahhh dah bersemangat ye join GA :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Good Luck QH

Norzie hany said...

Good luck QH.

Mamasya said...

Good luck QH. dan tahniah juga menang GA dari loves kat bawah tu...

MamaFaMi said...

1800 rupees ke QH? Hehehe....
Tahniah di atas kemenangan yang lalu...

rahel said...

Semoga berjaya ye QH..

Tina Othman said...

rajinnya join GA, good luck ye

Rohah said...

semangat QH,moga bertuah..

Melly Octaviana said...

Good luck QH, semoga berjaya.. ;)

Wani said...

wah congrats untuk kemenangan sebelum ni ya .. x pernah nak join GA ni ... yang ni pun dah lama terlepas hihi ...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

mmg seronok masuk GA bila dah menang sekali rasa nak masuk lagi kan..
ehh!! baru akak teringat akak belum update lagi hadiah GA yg akak menang dari seorang teman.. aduhaiii... teruknya akak ni dah berbulan2 pun dpt hadiah tu.. ish ish ishh...

FnF Simple Life said...

Bestnye QH menang GA..gud luck utk yg ni pula ye ;)