Monday, July 9, 2012

3rd BLOGOVERSARY GIVEAWAY WINNERS@LOVE2COOK MALAYSIA


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua...


Cakkk kembali bersiaran untuk hari ni...hai semakin lama semakin tenggelam timbul dah nampaknya blog kesayangan QH ni yer...mulanya tu memang berhasrat untuk berehat seketika kerana mood untuk mengupdate agak merundum sejak minggu lepas lagi...ade beberapa perkara yang telah mengganggu mood QH minggu lepas...takpe la lupakan saje...malas pula QH nak mengulas dan memikirkan perkara tu semula...


Ok la hari ni tiada resepi yer...cuma QH ingin berkongsi kegembiraan bersama teman2 yang lain...harap kegembiraan tu akan berterusan untuk ke minggu2 yang seterusnya...


Tentu dah nampakkan ape yang telah menghiasi entri untuk kali ni...hihihi...dalam takde mood dan penat tu...tetiba petang semalam tergerak hati lak nak menjengah ke blog ni...terdapat ade 1 komen disitu...bile QH buka rupanya komen dari Love@Love2cook Malaysia...meminta QH ke blognya...sekali tanpa disangka QH telah berjaya untuk GA yang dianjurkan oleh beliau...yeahhhhhh...akhirnya...hehehe



Tupon berkali2 jugak QH gosok2 mata...tengok betul2 dan rasa macam tak percaya lak bile melihat nama blog ni tertera disitu...sebenarnya hampir terlupa jugak yang QH ade turut serta dalam GA Love ni...hehehe...tak sangka la pula nombor 24 tu membawa tuah rupanya...tak semena2 sekarang terlalu sukakan nombor tu...hahaha...join GA ni untuk suka2...ade rezeki adelah...lagipon PERCUMAkan...hehehe...


Terima kasih Love dan sekarang ni pula menanti penuh debaran ape la agaknya yer hadiah misteri yang bakal QH akan terima tu...mungkin Iphone atau Ipad kot...hahaha...melampau la tu kan...nanti bile dah ade hadiahnye nak QH bagitau ehhh...


Ok setakat tu dulu yer untuk entri kali ni...salam sayang dan rindu dan semanis gula dari QH yer...muahhhh...










10 comments :

Asyifa Mustaffa said...

tahniah...:)

zila norazila said...

wahhh tahniah QH..:)

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Hehehe congrates dear! Thank you kerana turut memeriahkan lagi GA love. Love tak pernah ada luck kat GA..so anjur je la..:)

Wah, Ipad or Iphone? Tunggu ye goodie bag dari Love...^_^

hazila said...

Tahniah, saya tak pernah ada luck dengan GA. Happy for you.

MekNa said...

Tahniahhhh QH. x sabaq nak tgk adiah dia..ehhee

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam QH..Tahniah ya.Rezeki yg xterduga tu.Alhamdulilah.

Nur-nba said...

Salam. QH, tahniah...
Bertuah QH.. Kak Nur masuk juga, cuma takde rezeki..

Nur-nba said...

QH, cantik sangat bunga ros tu. Kak Nur sangat berkenan.. :) I like !!

FnF Simple Life said...

congrats QH...

Asmara said...

Tahniah! :D