Tuesday, November 29, 2016

KEK LIMA LAPIS ^_*



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…

haaa tudiaa…muncul jugak akhirnya…hehehe
biase lerrr mood asyik terjunam ke mane entah…ni barulah mai mood rajin dah…ngeee
sebenarnya dari sehari ke sehari niat nak mengupdate blog tu ada tapi tu la sebaliknya pula yang terjadi…macam sadis ajekan ceritanya…hehehe

siapa kata tak rindu ke kat blog…tak rindu ke nak merapu meraban lagi kat blog…jawapnya sudah tentu la…di sini la tempat untuk QH berkarya…membebel berceloteh…sudah 5 tahun QH bersama dengan blog Qasey Honey…terlalu banyak kenangan2 terindah pahit manis masam masin payau yang telah dilaluinya…sehingga nilai semua kenangan tersebut tak dapat dijual beli dengan wang ringgit kerana terlalu berharga…terima kasih MY PRECIOUS QASEY HONEY!!