Friday, April 29, 2016

DEKO KEK CAWAN DI PESTA BUKU ANTARABANGSA PUTRAJAYA



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Wah hari ni QH bersiaran la...hehehe
tapi hari ni QH nak kongsikan gambar2 aktiviti QH ketika di Pesta Buku Antarabangsa Putrajaya yang lepas...lama juga QH ambil masa nak update aktivitinya tu...hihihi...banyak sangat gambar sampai tak tahu mana yang nak dipilih...tak banyak gambar pening...banyak gambar lagi pening nak pilih...adoiyaiii...hihihi 





Wednesday, April 27, 2016

BAKED MACARONI CHICKEN



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…


Ok janji ditepati…QH bersiaran hari ni…hihihi
Apa pasal la mood lemau nak update blog ni tak hilang2 lagi...padahal sebelum ni dah lama kot QH bercuti...hehehe...banyak dah resepi yang QH siapkan...cuma tu la...nak sampai ke sini yang bercinta...kikiki...harap tak mereputlah yang lain menunggu...QH banyak juga cerita yang nak dikongsikan dengan pengunjung blog QH ni...tapi masa tu belum ada lagi yang sesuai...tak kurang juga dengan permintaan minta QH buat 1 entri untuk photoshoot...nanti dah lapang2 sikit in shaa Allah QH akan cuba penuhi...tapi lebih kepada malu sebenarnya nak buat entri berkenaan dengan photoshoot tu sebabnya QH ni bukan profesional...amatur jer...jenis tangkap muat...nanti jika ada yang lebih mahir dari QH baca pos tu nanti...buat gelak diaorang jek...hehehe...rasa seram pulak...ngeeee

Friday, April 22, 2016

CLOUD 9 BROWNIES



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Bertemu lagi...
Alhamdulillah dapat lagi untuk bersiaran hari ni...
Kali ni QH nak kongsikan resepi brownies yang QH suka...resepi ni memang dah banyak kali QH buat tau...siap olah sana olah sini lagi...cuma QH takde publish dimana2...teksturnya yang kenyal2 tu paling QH suka...

Monday, April 18, 2016

DEKO KEK CAWAN DI MPH SUBANG PARADE

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…




Hari ni QH nak update aktiviti blog Qasey Honey pula…nanti lama2 simpan dah tak best pula…lagi satu QH akan lupa nak update…hihihi…pada 13/3/2016 team Qasey Honey mendapat undangan dari pihak MPH untuk mengadakan demo menghias kek cawan di MPH Subang Parade…pada tarikh tersebut QH memang lapang…jadinya QH dengan hati terbuka menerima perlawaan tersebut…tema pada hari tersebut QH suka…ianya bersempena dengan Hari Wanita Sedunia!!!


Wednesday, April 13, 2016

KEK COKLAT DELICIA



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…

Alhamdulillah!!! Bertemu kembali…

Hmmm…tenggelam timbul tenggelam timbul saje yer pemilik blog ni…hihihi…minta maaf yer semua sebab blog QH tak semeriah dulu-dulu yang selalu berupdate…selalu juga QH kena tegur dengan follower bila nak update blog…bila singgah ke sini takde dan tak nampak resepi baru yang QH kongsi…iye jugak bila singgah ke blog tapi tidak berupdate boring jugak orang nak datang singgah…hehehe…in shaa Allah yang tu QH akan cuba sehabis baik untuk menunaikan kehendak semua…QH akan bahagikan masa untuk mengupdate blog selalu…cuma terkadang tu kengkangan masa yang menyebabkan agak terbatas untuk buat semua benda dalam 1 masa…QH akan cuba perbaiki…kalau tidak mereput la tunggu blog ni berupdate…hehehe