Thursday, January 8, 2015

TERIMA KASIH JELITA JANUARI 2015



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Bertemu lagi...
Dah nampakkan cover majalah atas tu...tentu sudah tahukan apa yang ingin QH kongsikan bersama hari ni...

Untuk keluaran Jelita Januari 2015...QH mendapat jemputan dari Puan Norashikin M.Nor dari team majalah Jelita untuk berkongsi resepi di dalam majalah tersebut...QH diminta untuk kongsikan 6 resepi yang bertemakan pencuci mulut dalam segmen sajian...dari resepi yang ade tu...5 daripadanya adalah resepi baru dan 1 lagi resepi lama yang pernah QH kongsikan di blog...




Terima kasih Shikin kerana mempelawa QH untuk memeriahkan ruangan segmen sajian kali ini di dalam majalah tersebut...tidak lupa juga terima kasih buat team majalah Jelita yang lain kerana buat design yang cantik2 tu untuk segmen QH...suka tengok...ianya cantik dan nampak ceria...In shaa Allah jika diberi peluang sebegini lagi...bolehlah kita bekerjasama lagi yer...hihihi...

pada yang belum mendapatkan majalah Jelita keluaran Januari 2015 ni...bolehlah beli di kedai2 yang berdekatan...bukan resepi QH sahaja yang ada tau...banyak lagi resepi2 lain yang menarik dan sedap2 dalam segmen sajian kali ni... 




Walaupun sebelum ni QH dah ada beberapa pengalaman berkongsi resepi dalam majalah dan buku resepi masakan QH sendiri pon...perasaan libang libung tetap juga wujud dalam diri QH ni...hehehe...alahai penyakit ni memang susah betul nak hilang *_^

Akhir kata dari QH...semoga majalah Jelita akan terus maju dan sukses serta terus diminati selamanya...QH berharap resepi yang telah QH kongsikan di dalam majalah ini dapat memenuhi citarasa semua...maafkan QH sekiranya terdapat kekurangan di dalam resepi tersebut...



Sebelum mengakhiri entri untuk kali ni...terimalah salam semanis gula buat semua...jumpa lagi di lain siaran yer...In Shaa Allah...



10 comments :

Nooriah Abdullah said...

tahniah QH wah hebatlah Qh selalu masuk majalah nnti maktok nak cari kat sini

Amie said...

Tahniah QH... cantk2 semuanya.

Ahlam Miera Shafie said...

tahniah QH.... moga terus maju... ^_^V

Shiela said...

Tahniah adinda QH sayang.. Semuanya terbaek.. Kagum dgn usaha QH

Gee® said...

Tahniah QH cayang... memang patut pon... gmbar cantik2

Mayang ABDUL RAZAK said...

TAHNIAH QH

Nieda ramly said...

tahniah .....hebat tu

tun_telani said...

tahniah QH! cantik2 semua gambar tu..

Kak Nita said...

Tahniah QH, Teruskan usaha ya...

rohana ali said...

Tahniah QH......