Wednesday, July 2, 2014

JOM CARI RESEPI BISKUT RAYAI!!


BIKSUT PELANGI LIDAH KUCING

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…

Hari ni sudah masuk Ramadhan yang ke4…semoga semua dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna…

Ok kali ni QH nak mengajak semua ‘throwback’ sebahagian biskut2 raya yang terdapat di blog QH...biskut2 raya yang QH senaraikan ini adalah antara yang popular dan mendapat pilihan pengunjung bila tiba bulan Ramadhan...selain dari itu, boleh juga tengok resepi biskut yang lain dengan klikkan saja pada Label Cookies…mana tau ada resepi biskut raya lain yang berkenan tapi tak sempat untuk dibuat pada tahun lepaskan…jadi sila2 la pilih yer...hehehe

BISKUT COKLAT URAI

Seronok tau kalau buat biskut raya ni sendiri…walaupon kadang2 kesabaran tu teruji dengan karenahnya…hehehe…lagipon setahun sekali aje kan nak menghadapnya…

Selain dari resepi2 biskut yang sedia ada ini...akan menyusul resepi2 biskut raya terkini dan menarik untuk dicuba (tak menahankan statement QH tu) hehehe...jadi kena tunggu la yer dengan sabar…hihihi…jadi tengok2 la koleksi biskut raya yang lepas2 ni dulu ehhh…InsyaAllah kita jumpa lagi di lain masa…selamat berpuasa semua… 

BISKUT Y

BISKUT KACANG MAZOLA

BISKUT SANTA FINGER

BISKUT PANDAN NESTUM

BISKUT AISKRIM OREO

BISKUT CAPPUCINO SLICE

BISKUT DONUT

BISKUT DAISY


5 comments :

Honey said...

Salam Qasey,

Amboi awal benar dia setat ye?

Hihihi

idzwa kamaruddin said...

ala haii kak sedap nyerrr...

RASA HATI said...

Mengancam ni......

Bicara Kak Noor said...

tak sabar nk tunggu resepi baru ni

norhidana miswan said...

dlm banyak2 tuh... biskut Y tuh yg dana amik resepinyer sbb tu lah yg paling mudah nk bt hehehe...