Tuesday, June 5, 2012

TERIMA KASIH JELITA JUN 2012


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua...


Untuk entri kali takde resepi yer...cuma QH nak kongsikan kegembiraan + kejakunan bile blog sendiri pula pada kali ni muncul di Majalah Jelita pula...terima kasih pada Norashikin M.Nor kerana membuat ulasan untuk blog QH pada kali ni...walaupon hanya setakat blog review sahaja...tapi ianya sudah cukup membanggakan...hehehe...ianya sebagai pembakar semangat untuk QH terus berkarya dan menghasilkan hasil yang terbaik lagi untuk masa2 akan datang ni...


Tapi bile tengok balik gambar2 menu yang ade dalam blog QH ni...terasa malu pon ade...gambar2nya terlalu biase2 sahaja dan QH pon jarang menggunakan props2 untuk mencantikkan lagi gambar2 masakan tu...hihihi

Untuk ruangan ulasan tersebut juga...bukan blog QH sahaja...ade lagi 2 blog yang terlibat sama...iaitu blog dari Azie Kitchen dan Bila Chah Ke Dapur...kedua2 blog tersebut ade kelebihan yang tersendiri...tak percaya boleh la terjah keblog mereka tu yer...


Dikesempatan ini juga QH igin mengucapkan tahniah kepada Juwita@Juwita Faris and Family dari blogger masak2 juga...dimana resepi2 dari beliau telah muncul dalam majalah Jelita ini juga...semuanya menarik dan sedap2...gambarnye pon sangat cantik dan menarik...berminat boleh la terjah ke blog beliau juga yer...empunya blog ni berada jauh di negara orang...sekarang ni menetap di Jepun...blog Juwita ni antara blog terawal yang QH temui tau...cuma belum berkesempatan lagi untuk mencuba resepi dari beliau...hihihi...
 

Ok setakat ni dulu yer untuk entri kali ni...InsyaAllah kita akan bertemu lagi di lain hari dan masa pula yer...sayang anda semua...terima kasih atas sokongan dari anda semua...terima kasih juga kepada follower2 blog QH ni...termasuk silent reader dan rakan2 di FB...
  

34 comments :

Masya said...

tahniah... dah masuk majalah..

Asmara said...

Tahniah! seronok gitukan, blogger masakan diberi penghargaan sebegitu. teruskan usaha! ;D

Nina Mirza said...

As'salam QH cayanggg...

Tahniah Nina ucapkan !!! Wah wah wahhh ...... cayalah~~

kasihredha said...

tahniahhh...memang layak masuk majalah sebab blog yg menarik dan gambar pun cantik :)

Bicara Kak Noor said...

salam QH, tahniah akak ucapkan kerana dah famous dah blog QH masuka majalah Jelita,rupanya semua adik2 akak ni hebat2 belaka hehe untung akak dpt berkawan adik2 yg hebat begini kan dpt belajar sesuatu yg baru daripada sifu2 ni..

Norzie hany said...

Assalam QH.
Tahniah2....bestnya masuk majalah.Nak beli la majalah jelita bulan ni.

Azie said...

QH, wow blog saya yang cam gitu pun masuk juga ke? Malu lah...

Ucu Faridah said...

tahniah...tahniah...tahniah...rasa2 nak makan pun x selera kan, mandi x basah..mesti sengeh sampai ketelinga tu..tahniah sekali lagi..teruskan lah berkarya ye QH..

tun_telani said...

tahniah sekali lagi kak QH ^^

Rohah said...

Tahniah Qh,
moga maju n terus maju ye...

Ilhamkreatif said...

Salam HQ..Tahniah Iza ucapkan.Teruskan berkarya...

sabar dubai said...

tahniah sekali lg qh....smg terus sukses yerr

rostina76 said...

tahniah QH....hebat juga kawan kita ni ye. bangganye dpt berkenalan ;)

rahel said...

Tahniah..dapur QH dah masuk JELITA...hem bila lagi giliran dapur Rahel...alahai...

HALAMANKU said...

Salam QH wah TAHNIAH... erma turut bangga latelyni ramai kawan2 blogger kuar majalah.. semoga terus maju diarena blog n menjadi inspirasi sahabat2 tahniah sekali lagi akak...

FnF Simple Life said...

congrats QH

Mamasya said...

Tahniah Qh! moga terus bersemangat utk berblog...

CT Delima said...

as'salam Qaseh

Alhamdulillah... dan tahniah dari k.ct. semoga terus bersemangat lagi untuk memasak dan update blog lepas ni ya hehehe

FARAH deeb said...

Wauuu tahniah! Kite dulu penah kena tipu tau mase wat biz online dulu. Siap dtg opis bagai nakkan gambar muffin kite. Pastu lesap camtu. Tepon pun dah tak dapat dihubugi boleh? Huuhuuu...
My latest Entry :)
Cuti-cuti M'sia: D'Ark Resort Janda Baik, Pahang

Sue @ Nenie said...

Salam Kak.....Tahniah...tumpang gembira

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tahniah QH... moga terus rajin berkongsi resepi yer....

ummiaisyah said...

tahniah Qh....semoga makin bersemanagat berkarya...u deserve it!

Evelyn Gemina said...

Wah3x, ketinggalan sudah saya, tahniah kak QH : )

Wattie said...

Assalamualaikum QH,
Bulan yang bertuah untuk blogger masak masak. Ramai yang terpilih, tahniah QH, sememangnya anda layak....

mama sara nur said...

assalam QH
tahniah, nak kena cari Jelita la ni, nk tgk sb skrg jarang akak beli jelita dah
Pengkalan Balak tu kat Melaka , pantainya ok jg cantik

Tina Othman said...

salam qh

tahniah2, tumpang bangga hehe

ibundo said...

tahniah buat QH dan rakan-rakan blogger yang telah diiktiraf kehebatannya..

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Kak Ros ucap beribu-ribu lemon tahniah ya

Kakwan (K1) - citarasawan said...

Tahniah QH,, sama2 kita meriahhkan lagi dunia blog masakan! (^_^)

Shahriah Abdullah Novelis said...

Wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! QH cayangggggggggggggggggggggg walaupun akak terlewat sampai tapi hati akak berbunge-bunge!!! tahniah ya cayanggg.. apa biasanya.. luar biasa dah tu taw!!! tahniahh muahhhzzz

Juwita Jamaludin said...

QH.. Tahniah..:) maaf lambat dtg sebab sibuk dgn tempahan.. Thanks ye atas review blog ita tu.. Semangat rasa..:) moga QH tambah maju ye.. QH amat berbakat

quinnie said...

tahniahhh qasey..tumpang gembira jugak..:)

IntaNBerliaN said...

tahniah kak.. blog masuk majalah :-)

Nur-nba said...

Tahniah buat QH.. Semoga terus sukses pada masa akan datang..(sorry sangat sebab terlewat wish..)