Monday, March 26, 2012

1st AWARD








Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Hari ni QH tak berkesempatan nak update menu seperti biase...huhuhu...InsyaAllah BW akan diusahakan...dah 2 hari tak berjalan2 ke dapur uolz...rindu la pula rasanya...mesti dah banyak ketinggalan menu yang sedap2...ade sikit keBUZYian sikit...

Cuma nak update AWARD yang QH terima aje disini...award ni telah diberikan oleh LOVE di blog Love2cook Malaysia hari Jumaat haritu...terharu sangat diberi penghargaan sebegitu...huhuhu...sedih rasanya dan gembira sangat2 bile ade yang menghargainya usaha kita ni kan...award ni juga ditujukan khas untuk Suami, Mak, Abah dan kengkawan yang lain...tetiba pula terlebih sudah...emo la sangat+jakun+over...hahaha...

Terima kasih bebanyak yer LOVE...sayang kat Love jugak...cuma belum berkesempatan untuk mencuba resepi dari awak...tapi dah banyak juga menu yang terpilih dan dimasukkan dalam list QH yang sepanjang 4meter tu...hehehe...bile diberi penghargaan sebegitu...membuatkan QH bertambah bersemangat untuk terus berblogging...ramai jugak yang menerima award dari LOVE untuk food blogger baru macam QH ni...boleh tengok di SINI...
tujuan asal QH berblog ni bukan untuk dihargai atau dapat anugerah bagai...tapi bile dah diberi QH terima la seadanya...hihihi...

Ok sekian untuk hari ni dulu yer...tunggu kemunculan QH esok tau dengan menu yang lagi meletopppppppsssss u...bukan janji tapi pasti...hehehe bubye...